Ga direct naar inhoud

Zorg app laten maken

Zorg app laten maken

Samen ontwikkelen we een app die de zorg verbetert

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van een op maat gemaakte zorg app? Of heb je een app concept die de gezondheidszorg verbetert, de communicatie tussen zorgverleners optimaliseert en de patiëntenzorg naar een hoger niveau tilt?

Laat het ons weten. We hebben veel ervaring in de zorg en helpen je graag om jouw app idee te realiseren.

App innovaties die de zorg veranderen

Stijgende zorgkosten, grote personeelstekorten en uitgebreidere zorgbehoeften. De noodzaak van vernieuwing in de zorg is al jaren duidelijk. En hoewel er mooie stappen worden gezet, valt er ook nog altijd veel te bereiken. Maar zorg vernieuwen is lastig. Verzet van stakeholders, veiligheidsissues, gebrek aan juridische kennis of financiële middelen, maken zorginnovaties complex. Misschien weet je ook niet goed waar te beginnen? 

Unlock denkt graag mee! Al ruim 16 jaar werken wij aan app projecten samen met diverse vaste partners, grote marktleiders in de zorg en pharma. Partners die ons bekwaam hebben gemaakt in de omgang met de wet- en regelgeving en speciale vereisten. Met veel kennis van de zorgmarkt en gedreven door de kansen die we signaleren met technologie, creëren wij altijd nieuwe mogelijkheden. Voor patiënten, ziekenhuizen, zorginstellingen, pharmaceuten, leveranciers en de overheid.

Samen werken aan zorg apps - hoe doen we dat?

Met de juiste samenwerking, diepgaande kennis, veel ervaring en soms heel simpel: door gewoon te beginnen. Stap voor stap naar de beste oplossing. Die wordt gedragen door alle betrokkenen. Omdat we goed naar ze geluisterd hebben. 

We ontwikkelen onder andere gezondheidsapps, zorg apps voor apple vision pro, connected apps, digitale communicatiemiddelen, zorgplatformen, PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgeving), zorgportalen, keuzehulpen, monitoring tools, en applicaties. Waarmee zorgprocessen efficiënter worden en het leven van de patiënt makkelijker. Want dat is wat ons motiveert, elke dag weer. 

De technologie in de zorg staat niet stil

Continu ontstaan er door nieuwe technologische ontwikkelingen weer nieuwe mogelijkheden. Kansen, waar we je graag in meenemen. We organiseren inspiratiesessies, zijn aanwezig op congressen, kijken mee in de praktijk en sparren veelvuldig met organisaties en specialisten in de zorg. Omdat we graag weten wat er speelt. Want daarmee zijn we in staat zijn kansen en uitdagingen realistisch te beoordelen. En jou écht verder helpen.

Welke uitdagingen kent jouw zorgorganisatie? Kunnen we meedenken in digitalisering, efficiëntie, innovatie en bovenal: betere zorg realiseren?

Komen tot een roadmap

Zorg discovery day

Waar starten we? Hoe valideren we jouw zorg concept? Wat en wie zijn er nodig om tot een goed werkende MVP (minimal viable product) te komen? Tijdens de discovery day gaan we antwoorden vinden op deze vragen.

We creëren een roadmap waarin we jouw ideeën en doelen vertalen naar een werkbaar concept en aanpak.

Ieder zorg project is uniek

Meer weten over onze kennis van de zorg? Neem contact met mij op.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie