Ga direct naar inhoud

Onze aanpak

IDEATE

Met de Design Sprint analyseren we jouw uitdagingen, kijken we naar de huidige gebruikersstappen en definiëren we de digitale doelstellingen. Tijdens deze sprint werken we direct toe naar een gevalideerd prototype, waarbij we identificeren hoe jouw gebruiker meer kan bereiken. Dit integreren we in je digitale strategie of we ontwikkelen er een, en samen maken we doordachte keuzes en stellen we concrete doelen op. Een succesplan en prototype in 5 dagen.

CREATE

We ontwerpen jouw digitaal product met een scherpe focus op de gebruiker, omdat een intuïtieve ervaring cruciaal is voor het behalen van jouw doelstellingen. Na validatie van de UX-designs en het naleven van alle platform-specifieke richtlijnen, evolueren we het prototype verder naar een visueel concept, om de beste gebruikerservaring te creëren.

DEVELOP

Of het nou gaat om een native app, hybride app, applicatie of een compleet eco systeem: een perfect technische werking is gegarandeerd. Een selectie van wensen in techniek, meetbaarheid en waardebepaling prioriteren we op een backlog. Deze lijst werken we gefaseerd in periodes van 2 weken (Sprints) uit tot een steeds completer resultaat.

OPTIMIZE

Je digitaal product lanceren is pas het begin. Met verbeteringen en waardevolle uitbreidingen zorg je ervoor dat je relevant blijft. Hiervoor blijven we resultaten, gebruikersgedrag en nieuwe wensen analyseren. Daarnaast richten we ons op onderhoud, dat bijvoorbeeld door software updates noodzakelijk is.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Ik leg je er graag meer over uit.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie