Ga direct naar inhoud

HappiApp

Happi is een award winning app die chronisch zieken ontzorgt. Steeds meer zieken. Want Happi biedt inmiddels naast patiënten met HIV, ook ondersteuning aan huidpatiënten (Happi Huid), mensen met een bloedziekte (Happi Hematologie) en mensen met een leveraandoening (Happi Lever). Prachtige uitbreidingen, die we steeds samen met artsen en patiënten ontwikkelen. Allemaal vanuit hetzelfde doel: beter grip krijgen op de gezondheid van chronisch zieken.

Happi app

Een flink aantal jaren geleden inmiddels, klopte - toen nog internist-infectioloog, nu zorgondernemer - Joop Arends en zijn collega Guido van den Berk bij ons aan. Twee artsen met het idee om een health-app te bouwen voor hiv-patiënten. Hun ambitie? Een alles-in-één app die patiënten inzicht, controle en daarmee vertrouwen geeft in het omgaan met hun ziekte.

Een mooie opdracht, waar we met veel toewijding aan gewerkt hebben. En met een mooi resultaat. Niet alleen omdat veel patiënten en specialisten dankbaar gebruik maken van de app. Ook werd Happi bekroond met een gouden DIA award. En er volgden nieuwe plannen: het uitrollen van de app voor andere ziektebeelden.

Veilige patiënten app

Patiënten houden via vragenlijsten verschillende gegevens bij. Bijvoorbeeld medische gegevens en medicijngebruik. Maar ook over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Patiënten worden ondersteund door inzicht en overzicht. En ook behandelaars biedt het assistentie. Want door een gekoppeld ‘Happi Portaal’ zijn zorgverleners altijd op de hoogte van de door de patiënt ingevoerde gegevens. Zo wordt direct duidelijk welke uitslagen aandacht nodig hebben.

De app voldoet aan strikte regels rondom privacy en informatiebeveiliging. Daarmee zorgen we ervoor dat de patiëntgegevens optimaal beschermd zijn. Ook is de applicatie CE-gecertificeerd.

Alles op één plek

Afspraken, metingen en persoonlijke gezondheidsdoelen. Maar bijvoorbeeld ook berichten van ziekteverenigingen en behandelaars. Doordat alles op één plek verzameld wordt, ontstaat er voor de patiënt meer inzicht. En daarmee ook controle en vertrouwen.

01

Medicatie gratis thuisbezorgd

De app maakt het voor patiënten heel eenvoudig om medicatie te bestellen. Het recept wordt bij de behandelend arts opgevraagd en vervolgens kosteloos bij de patiënt thuis bezorgd.

02

Goede monitoring van de gezondheid

Een patiënt stelt gemakkelijk en snel gezondheidsdoelen op. Deze worden gemonitord zodat de behandelend arts wanneer dit nodig is snel kan schakelen. Ook ondersteuning bij medicijngebruik is met Happi eenvoudig. Wat en vooral wanneer iets innemen? En hoeveel voorraad is er nog? Happi zorgt voor handige reminders.

03

Nadruk op preventie

Chronisch zieken ervaren vaak dat ze te laat worden geholpen, kwam uit doelgroeponderzoek naar voren. Door Happi wordt dit opgelost. Want door gebruik van de app wordt de gezondheid van de patiënt al vroeg en continu gemonitord. De nadruk ligt hierdoor op het voorkomen van (meer) klachten.

04

Koppeling met OLVG Ziekenhuis

Happi is verbonden met het ziekenhuissysteem van het OLVG Ziekenhuis (EPIC). Deze koppeling werkt automatisch zodat een patiënt continu van de juiste informatie wordt voorzien. Als patiënt log je in via ‘Mijn OLVG ‘ in de app en zo kun je metingen importeren.

Quote Joop Arends, Founder HappiApp

“Unlock is al meer dan vijf jaar met plezier onze mobile partner. De focus op zorg zal altijd een uitdaging blijven en hard werken zijn. Patiënten zijn een specifieke eindgebruiker en dat vergt een andere mindset. Deze mindset moeten bureaus snappen en Unlock snapt dit heel goed!”

Meer informatie?

Neem contact met ons op.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie