Ga direct naar inhoud

Port of Moerdijk

Port of Moerdijk is als haven- en industrieterrein, onder andere door de hoge concentratie bedrijven, gevaarlijke stoffen en aantrekkingskracht voor criminaliteit, een risicogebied. Het waarborgen van de veiligheid van werknemers, omgeving, bedrijven, goederen en omwonenden is essentieel. De nieuwe Port Alert Moerdijk app zorgt dat mensen in het veiligheidsdomein continu op de hoogte zijn van incidenten, werkzaamheden en overig veiligheidsnieuws. Ook draagt de app eraan bij dat de juiste instanties snel in actie komen om onveilige situaties op te lossen.

Van Saas-oplossing naar maatwerk (Flutter) app

De Software as a Service (SaaS)-oplossing waar ze bij Port of Moerdijk eerst mee werkten, voldeed niet meer. Nieuwe maatwerk functionaliteiten zijn bij een SaaS-product vaak lastiger door te voeren en daarmee al snel kostbaar. Ook was de doorlooptijd lang. Een app, ontwikkeld in Flutter, werd de nieuwe oplossing. Alle gewenste maatwerk-functionaliteiten zijn nu geïntegreerd.

We hebben met Flutter een iOS-app, een Android-app én een web-app ontwikkeld, allemaal vanuit dezelfde codebase. Cross Platform development is een efficiënte manier van werken, als meerdere soorten apps nodig zijn. Met deze nieuwe app hebben mensen die verantwoordelijkheid hebben in dit havengebied, de veiligheid nu zelf in handen. Niet alleen doordat ze belangrijke meldingen over veiligheidssituaties via de app direct op hun telefoon binnenkrijgen. Maar ook omdat ze zelf meldingen van veiligheidsrisico’s kunnen maken in de app. Samen zorgen voor veiligheid dus, is het idee achter de app. Door zoveel mogelijk instanties (veiligheids-vertegenwoordigers) in de app aan te laten sluiten, wordt de effectiviteit van de app groter. Een mooie doelstelling is dan ook om 80% van de bedrijven op het Moerdijk havengebied te koppelen aan de app.

Veiligheid ook belangrijk voor jouw business?

Ik vertel je graag meer over de PAM app.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie