Ga direct naar inhoud

Trivoly

Smartwatches zijn over het algemeen nog erg duur en niet altijd je smaak. Bovendien hebben de meesten van ons al een horloge, soms zelfs een waardevol erfstuk of klassiek exemplaar waar we liever geen afstand van doen. Een eigen horloge inruilen voor een smartwatch ziet niet iedereen zomaar zitten. Maar smartwatch-functies zijn natuurlijk wel erg handig. Trivoly is dé oplossing!

Trivoly printscreen

Trivoly

We hebben het mogelijk gemaakt dat alle notificaties via de app naar eigen wens te personaliseren zijn. Bijvoorbeeld het aantal trillingen of de kleur van het meldingslichtje. Voor de momenten waarop je echt niet gestoord wil worden, is er een priority modus. Je stelt hierbij zelf in wat je wel en niet wil ontvangen.

Geavanceerde fitness tracker

Met Trivoly beschik je over een geavanceerde fitness tracker met optische hartslagmeter en ingebouwde stappenteller. De app leest deze gegevens uit.

Smartphone op afstand besturen

Via je horloge is het ook mogelijk om op afstand je smartphone te bedienen. Voor het maken van een selfie bijvoorbeeld, op wel 8 meter afstand! Je maakt het kiekje simpel met een tikje op je wijzerplaat.

Je favoriete muziek beluisteren

Populaire muziekspelers als Spotify, Sonos en iTunes bedien je gemakkelijk via je horloge. Door zacht te tikken op de boven of onderkant, regel je het volume. Doorgaan naar een volgend nummer of teruggaan naar het voorgaande nummer doe je door rechts of links te tikken.

SpinAward

We wonnen met Trivoly een gouden SpinAward, in de categorie Innovation! Lekker voelt dat, erkenning voor mooi werk. Daar zijn we trots op!

Quote: Jury - SpinAwards 2016

"Een indrukwekkende innovatie van Nederlandse bodem met internationale allure, waar tot in het diepste detail over nagedacht is."

Bronze Lovie Award winner

In de belangrijkste Europese internet competitie, verkozen worden als winnaar, maakt ons dus echt wel trots! Uit meer dan 1500 inzendingen vanuit ruim 40 landen zijn we met Trivoly blije bezitter van een Bronzen Lovie Award.

Lovie Award

Quote: Nicolas Roope - IADAS voorzitter, Lovie Awards 2017

"Trivoly blonk uit door verbluffende digitale innovatie en creativiteit. Deze Award is een eerbetoon aan hun kunde, vindingrijkheid en visie."

Benieuwd naar de mogelijkheden van bluetooth?

Kom langs voor een kop koffie.


  • Breda - Reduitlaan 29, 4814 DC
  • Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  • Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC