Ga direct naar inhoud

PSV

Natuurlijk heeft PSV als topclub de ambitie om kampioen te worden. Maar niet alleen op het voetbalveld. Ook daarbuiten zijn de ambities groot. Zo moest de nieuwe PSV-app de meest gepersonaliseerde club app ooit worden. Oké, cool natuurlijk. Regelen we!

Geruisloze migratie + nieuwe app

De ambitie voor de meest gepersonaliseerde club app ooit werd gezamenlijk als doelstelling bepaald, tijdens een overtuigende pitch van onze collega’s bij TDE voor de nieuwe PSV-app. Daar is de samenwerking begonnen. Unlock werd aangehaakt in dit project als mobile partner. 

Allereerst hadden we de verantwoordelijkheid voor een vloeiende overname van de al bestaande PSV-app. Gebruikers mochten van deze verhuizing, zo middenin het voetbalseizoen, natuurlijk geen last hebben. Onze eerdere ervaringen, onder ander bij het verhuizen van de VI-app en de KNVB-app, kwamen hier goed bij van pas. De migratie van de PSV-app verliep dan ook volledig geruisloos. 

Tijd voor de volgende stap: de ontwikkeling van een spiksplinternieuwe PSV-app. Hier hebben we vanuit onze mobile expertise over meegedacht. Een leuke uitdaging. Hoe konden we van deze app de digitale thuisbasis maken voor alle PSV-fans?

Altijd op de hoogte van je favoriete voetbalclub

Een echte PSV-fan wil natuurlijk altijd op up-to-date zijn. Daar hebben we voor gezorgd. Met de nieuwe PSV-app heb je het laatste nieuws, foto’s, video’s en weetjes altijd binnen handbereik. De app biedt ook alle informatie over opstellingen, statistieken (per speler), de club en het wedstrijdprogramma. Uiteraard zijn ook de wedstrijdenuitslagen te volgen. Maar ook is het mogelijk om via pushberichten real-time op de hoogte te blijven tijdens wedstrijden van PSV. De duels komen van minuut tot minuut voorbij in de PSV-timeline. 

Extra waarde voor (seizoen)kaarthouders

De PSV-app is inmiddels al meer dan 75.000 downloads verder. Fans vinden er alle (up-to-date) informatie waar hun PSV-harten sneller van gaan kloppen. Ook voor de toekomst zien we nog verschillende doorontwikkelingen voor ons, waarmee de app extra waard

INTERESSE IN EEN SPORT APP?

Kom langs voor een kop koffie en dan praten we samen verder over jouw uitdaging.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie