Ga direct naar inhoud

Groepsuitjes Breda

Wie woont of werkt in Breda heeft ongetwijfeld weleens gehoord van Groepsuitjes Breda. Een populaire partij voor het invullen van bedrijfs-, team- of vrijgezellendagen. En zowat bij ons om de hoek gevestigd. Leuk dus om als lokale partners samen te werken aan een app, die ondersteuning biedt bij hun allernieuwste aanwinst: het ‘List van het Turfschip’ spel.

Groeiend vooruit

Groepsuitjes Breda organiseert uitjes in en rondom Breda. Van prachtige vaartochten op luxe sloepen tot leuke uitjes als Streetgolf, Crazy 88 en de Escape City Game. Er is heel wat bijgekomen in de afgelopen jaren. Want ook Bootje Varen Breda, STRND Breda, Kookstudio Breda, Breda Drijft en BAAI Breda horen bij deze club. Een groeiend aantal mogelijkheden dus, om gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. 

En ambities zijn er nog steeds. Om voorop te blijven lopen in Breda, blijft Groepsuitjes Breda in beweging. Door het aanbod steeds completer te maken, breiden de opties voor langdurige arrangementen zich uit. Waarbij meerdere activiteiten bijvoorbeeld gecombineerd kunnen worden en ook het eten gedurende zo’n dag verzorgd wordt. Complete ontzorging dus, voor grote gezelschappen. Maar ook door het aanbod steeds te vernieuwen, wil Groepsuitjes Breda zichzelf op de kaart blijven zetten.

Game-app ondersteunt het spel

Hoewel het spel vooral offline gespeeld wordt, speelt de game-app een cruciale rol. Omdat de antwoorden in de app ingevoerd moeten worden. Een persoon uit de groep gebruikt de app op zijn telefoon. De app leidt de groep bondgenoten door de straten van Breda, waarbij ondertussen vijandelijk gebied goed in de gaten moet worden gehouden. Steeds wanneer de groep bij een belangrijke locatie in de buurt komt, verschijnen er op de telefoon push notificaties die belangrijk zijn voor het spel. Deze worden op basis van GPS geactiveerd. Op elke locatie moet er een opdracht volbracht worden. Na het invoeren van de oplossing, volgt steeds het nieuwe deel uit de route richting de volgende locatie. Ook elkaars voortgang is in de app te volgen.

Schaalbare Flutter app

We hebben de game-app ontwikkeld met Flutter. Vanuit één codebase is een iOS- en Android-app gerealiseerd. Aan de achterkant hebben we een API ontwikkeld waar de app mee communiceert. Daarnaast is Retool ingezet, zodat Groepsuitjes Breda zelf wat onderdelen kan beheren. Zoals het aanmaken van nieuwe teams of groepen en het toevoegen en bewerken van locaties en vragen. Retool gebruikt dezelfde API. 

De app en de back-end zijn bovendien schaalbaar opgezet, zodat er in de toekomst gemakkelijk kan worden uitgebreid. Bijvoorbeeld door ook andere spellen in deze app te integreren. Alles in één systeem, dat is wel zo handig!

Durf jij deze strijd aan?

De app is downloadbaar voor iOS en Android. Per groep wordt één mobiele telefoon gebruikt, waarmee (via een unieke toegangscode) het spel gestart kan worden. Nieuwsgierig geworden? Ga in Breda de spannende strijd aan met je bondgenoten in ‘List van het Turfschip’ en ontdek de app.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we een kop koffie drinken


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie