Ga direct naar inhoud

01 januari 2023

Nu ook Google Pay beschikbaar voor XXImo gebruikers

Contactloos betalen met je smartphone is de toekomst. Het is niet alleen sneller en makkelijker, maar ook veiliger. Voor onze partner XXImo ontwikkelden we daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van Google Pay via de Milo app. De aanvulling op de feature Apple Pay die we een tijdje terug hebben opgeleverd.

Google Pay zorgt voor nog meer gemak

Gebruikerservaring staat bij XXImo centraal. Met de lancering van Google Pay geeft de organisatie gehoor aan de wens van gebruikers om ook contactloos betalen met een smartphone mogelijk te maken. Bestaande klanten kunnen direct gebruik maken van contactloze betalingen via Google Pay. Voor nieuwe klanten geldt dat zij nog sneller kunnen profiteren van alle mogelijkheden die de Milo app biedt, omdat zij na registratie direct over een virtuele mobiliteitskaart beschikken die als betaalmiddel kan worden geactiveerd in Google Pay. Om het nog gemakkelijker te maken is Google Pay binnen één minuut te activeren. Google Pay zorgt voor snelheid en gemak. En maakt zelfs de fysieke mobiliteitskaart en pincode niet langer nodig.

Samen groeien we verder

Het is geen geheim dat we bij Unlock het liefste een jarenlange samenwerking en goed partnerschap aangaan. Ons partnerschap met XXImo is er zo één. XXImo is dé pionier in het ontwikkelen van unieke mobiliteits- en administratieve oplossingen voor de zakelijke reiziger. Een goede match met Unlock dus. 
 
In het begin van onze samenwerking hebben we de Millo app ontwikkeld. Dé mobile app die zorgt voor zakelijk reizen zonder gedoe. De afgelopen jaren zijn we samen verder gegroeid. Doorontwikkelingen, vernieuwen van de gehele Milo app en nieuwe features bouwen die door de ontwikkelingen in tech nu mogelijk zijn, zoals Apple Pay en Google Pay. 
 
We zijn trots op de ontwikkelingen in zowel de Milo app als onze samenwerking. Op naar de toekomst en alle mogelijkheden die gaan komen! 

Meer informatie? Of gewoon eens sparren? Kom langs voor een goed gesprek!

Neem contact met ons op.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie