Ga direct naar inhoud

30 januari 2023

E-sites splitst na 23 jaar op in twee nieuwe agencies: Good News en Unlock

Afgelopen 23 december bestond E-sites precies 23 jaar. Een mooi moment voor een nieuw hoofdstuk:

We stoppen met E-sites.

Zo. Bam. Dat is eruit. Maar het boek gaat niet dicht, het is een nieuw hoofdstuk. We nemen geen afscheid. Niet van onze mensen, niet van onze projecten en niet van onze klanten. Het is alleen tijd voor een nieuw verhaal, een heldere visie. Waardoor volop nieuwe mogelijkheden ontstaan, voor medewerkers én klanten. Want onze ambities zijn groot. Met een scherpere visie en meer focus, zorgen we ervoor dat we ook de aankomende jaren bij de top van Nederland blijven horen.

Waarom dit besluit?

In de afgelopen 23 jaar zijn we blijven innoveren om steeds weer nieuw succes te creëren. We zijn continu bezig geweest met het stimuleren van succesvolle diensten en het verbeteren ervan, door met de markt mee te bewegen. Mede hierdoor ontstonden nieuwe labels en is Handpicked agencies als groep ontstaan en gegroeid. We vonden het nu een goed moment om onze eigen dienstverlening aan te scherpen. Voor het continueren van uitdaging, doorontwikkeling en aansluiting bij de markt. We kozen voor meer focus en ruimte voor nieuw ondernemerschap. Om de ideologie van de specialistische Handpicked agencies kracht bij te zetten en onze waarde voor klanten te begunstigen.

Lancering 2 nieuwe agencies: Good News en Unlock

Na het overdenken van onze grootse ambities, onze grootste kracht en waar we voor willen staan, was een nieuwe weg de beste conclusie. Of beter gezegd: twee wegen. Een splitsing van onze club met gedreven en deskundige mensen. Er zit zoveel kennis, expertise, enthousiasme, motivatie en potentie. Die willen we nóg beter benutten, om doeltreffender aan te sluiten op de wensen en behoeften van klanten. Daarom gaat E-sites verder als twee nieuwe agencies: Good News (web) en Unlock (mobile). Dit betekent meer focus en meer voordeel voor klanten, vanuit specialistische kennis die verder gaat dan alleen technische kennis. En de beste aanpak, volledig aansluitend op het soort project.

Nieuwe aansturing

Arthur Engel, managing director van voormalig E-sites blijft beide labels vanuit een meer inhoudelijke rol ondersteunen. Hij geeft voor de aansturing van de nieuwe agencies het stokje met veel vertrouwen door aan collega’s Chris van Persie (Good News) en Roy Niemantsverdriet (Unlock), die zich in de afgelopen jaren als drijvende krachten binnen de organisatie bewezen hebben. 

Good News en Unlock onderdeel Handpicked agencies

De nieuwe labels Good News en Unlock zijn net als E-sites voorheen was, onderdeel van Handpicked agencies.

Neem een kijkje!

Er is geïnvesteerd in mensen, kennis en techniek om onze belofte om klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn, waar te maken. Concreter dan ooit. Wil je er meer over weten? Je leest alles op de nieuwe websites!

goodnews.nl
unlockagency.nl

Wil je meer weten over Unlock mobile agency?

Ik praat je graag bij onder het genot van een kop koffie.


 • Samen met jou ontwikkelen we de beste mobiele apps. Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's. En daar worden wij blij van. Benieuwd naar ons werk?
 • Bekijk onze cases
 • Dutch Digital Agencies
 • Kom langs op ons HQ voor een kop koffie.
 • Reduitlaan 29, 4814DC Breda
 • (076) 204 3212
  info@unlockagency.nl
 • Onze locaties
 • Breda (HQ) Reduitlaan 29, 4814 DC
  Eindhoven - Torenallee 3, 5617 BA
  Rotterdam - Hofplein 19, 3032 AC
Locatie